Инцидент се догодио у 85. минута омладинске лиге зоне Београда, када је приведени мушкарац улетео на терен и нанео тешке телесне повреде играчу Сити спорт клуба, коме је поломљен нос и напукла аркада.

- Ипак, пред сам крај меча кренуло је кошкање једног од играча Сити спорт клуба и голмана БСК Батајнице - наводи извор. - Они су се вербално сукобили, јер је голман задржавао време, иако је резултат био 3:1 за његову екипу. То је изнервирало играча противничког тима, који му је добацио пар речи, а мало су се и погурали. Иначе, нападач Младен Р. је брат играча Сити спорт клуба. Видевши да се кошкају, он је одједном улетео на терен и десном руком снажно ударио А.Б, који је од силине ударца одмах пао на траву. Затим је захуктали младић наставио да га удара, док нису прискочили остали играчи са клупе и раздвојили их.

Извор за Новости истиче да су сведоци овог догађања рекли како је било и физичког нагуравања између два играча, међутим, то и даље није званично потврђено.

- Лоша организација меча и недостатак обезбеђења највише су допринели овом догађају. Присутни су одмах позвали патролу полиције, која је дошла за свега пар минута и вероватно спречила ескалацију сукоба. Тада је нападач већ побегао, али су органи реда “притисли” његове пријатеље и брзо сазнали ко је и где живи. Када су отисли да обиђу стан, ту га нису нашли, па су друговима рекли да му јаве да имају све податке и да се преда што пре да га не би јурили по Борчи. Тако је и урадио, сам се појавио у полицијској станици. И нападач је задобио повреду десне шаке. Када су га полицајци питали шта је то урадио, само је рекао да ни сам не зна шта му је било.

Нападачу је одређен притвор до 30 дана због кривичног дела наношења тешких телесни повреда.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".