Indira ima sina Severina kog je dobila 1995. kada je imala 25 godina sa muškarcem čiji identitet nikada nije otkrila javnosti.

NJena teška priča vezana je upravo za njega. Naime, Indira se nedugo nakon što je rodila sina sa suprugom preselila iz Bosne u Beograd, gde je otpočela svoju karijeru, ali je on kad je Severin imao četiri godine odlučio da se vrati u Bosnu.

Foto: Arhiv Novosti

 

 

Kako se pevačica sa tim nije složila, njen bivši suprug je bez pitanja sa sobom odveo njihovog sina.

Nakon toga usledilo je suđenje u Bosni i Hercegovini i u Srbiji, posle koga je sin vraćen pevačici, a ona je tek nedavno progovorila o ovom teškom periodu kad je bila razdvojena od svog deteta.

- Moj život, pogotovo u tom periodu, bio je pun trnja, izazova, iskušenja, suza, tuge, bola. Išla sam i borila se kao moreplovac. Da sam bila slabić i kukavica, ne bih opstala. Moj bivši je sam uzeo dete, tad sam htela da umrem. Kada je završeno suđenje i u Bosni i u Srbiji, sin je pripao meni. Kod mene je i dan-danas. Te stvari su iza mene, ne bih volela da se prisećam, rekla je ona svojevremeno u jednom intervjuu.

Ali i nakon razvoda od njegovog oca, Indira je uspela da se ponovo zaljubi.

Foto: Jutjub printskrin/Indira Radic Official

 

 

Naime, Indirino srce je osvojio njen kolega, tadašnji menadžer i kompozitor koji joj je napisao najveće hitove.

Goran Ratković Rale godinama je bio u emotivnoj vezi sa Indirom, a kada je došlo do kraha ljubavi, prekinula se i saradnja, nakon čega se pevačica i povukla sa javne scene.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".