Индира има сина Северина ког је добила 1995. када је имала 25 година са мушкарцем чији идентитет никада није открила јавности.

Њена тешка прича везана је управо за њега. Наиме, Индира се недуго након што је родила сина са супругом преселила из Босне у Београд, где је отпочела своју каријеру, али је он кад је Северин имао четири године одлучио да се врати у Босну.

Фото: Архив Новости

 

 

Како се певачица са тим није сложила, њен бивши супруг је без питања са собом одвео њиховог сина.

Након тога уследило је суђење у Босни и Херцеговини и у Србији, после кога је син враћен певачици, а она је тек недавно проговорила о овом тешком периоду кад је била раздвојена од свог детета.

- Мој живот, поготово у том периоду, био је пун трња, изазова, искушења, суза, туге, бола. Ишла сам и борила се као морепловац. Да сам била слабић и кукавица, не бих опстала. Мој бивши је сам узео дете, тад сам хтела да умрем. Када је завршено суђење и у Босни и у Србији, син је припао мени. Код мене је и дан-данас. Те ствари су иза мене, не бих волела да се присећам, рекла је она својевремено у једном интервјуу.

Али и након развода од његовог оца, Индира је успела да се поново заљуби.

Фото: Јутјуб принтскрин/Indira Radic Official

 

 

Наиме, Индирино срце је освојио њен колега, тадашњи менаџер и композитор који јој је написао највеће хитове.

Горан Ратковић Рале годинама је био у емотивној вези са Индиром, а када је дошло до краха љубави, прекинула се и сарадња, након чега се певачица и повукла са јавне сцене.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".