Nikola Pejaković Kolja važi za jednog od najvećih umetnika današnjice. Na njegovim pesmama odrasta već jedna generacija, kao i na fantastičnim ulogama ili još boljim scenarijima za filmove i serije.

Ipak, ono što je mnoge "fanove" najviše oduševilo jesu svakako Nikolini stavovi o životu. Neretko se upušta u razgovore o veri i pravoslavlju zbog čega je već prikupio brojne simpatije publike. U jednom od takvih razgovora Kolja je na svoj jednostavan i poučan način, onako kako to samo on ume, objasnio svima na najkraći mogući način šta je to ljubav. 

Foto: N. Fifić

 

Upravo se ovo kratko objašnjenje brzinom munje raširilo društvenim mrežama što i nije toliko retko kad su u pitanju intervjui sa Koljom. Ovako je sve to izgledalo:

- Jedino što je vredno jeste ljubav. Tačnije, ono što proističe iz dobrote i iz pažnje. Što kaže Vladika Atanasije: "Šta je to ljubav"? Rekoh, nemam pojma. "Pažnja, magarče, pažnja". Znači, ja se brinem da li ti je hladno. Da li si gladan? Da li ti je dobro? Ja te volim. Ja se brinem o tebi, to je ljubav. - rekao je Pejaković.

Foto: N. Skenderija

 

Još je i dodao:

- Nije ljubav strast ili pohota...ili zaljubljenost. To nema veze sa ljubavlju. Zato je prava ljubav samo moguća između svih, ta vrsta ljubavi, ohristovljena ljubav. I da na kraju završim... To treba reći svom detetu, to bih i ja rekao i tvom sinu i mom sinu. - izustio je Kolja u svom stilu.

https://youtube.com/shorts/wzQ1daa4VR4?feature=share

Nakon svega rečenog samo je nakratko zastao i dobro pogledao sagovornika. To je bilo sve.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".