Никола Пејаковић Коља важи за једног од највећих уметника данашњице. На његовим песмама одраста већ једна генерација, као и на фантастичним улогама или још бољим сценаријима за филмове и серије.

Ипак, оно што је многе "фанове" највише одушевило јесу свакако Николини ставови о животу. Неретко се упушта у разговоре о вери и православљу због чега је већ прикупио бројне симпатије публике. У једном од таквих разговора Коља је на свој једноставан и поучан начин, онако како то само он уме, објаснио свима на најкраћи могући начин шта је то љубав. 

Фото: Н. Фифић

 

Управо се ово кратко објашњење брзином муње раширило друштвеним мрежама што и није толико ретко кад су у питању интервјуи са Кољом. Овако је све то изгледало:

- Једино што је вредно јесте љубав. Тачније, оно што проистиче из доброте и из пажње. Што каже Владика Атанасије: "Шта је то љубав"? Рекох, немам појма. "Пажња, магарче, пажња". Значи, ја се бринем да ли ти је хладно. Да ли си гладан? Да ли ти је добро? Ја те волим. Ја се бринем о теби, то је љубав. - рекао је Пејаковић.

Фото: Н. Скендерија

 

Још је и додао:

- Није љубав страст или похота...или заљубљеност. То нема везе са љубављу. Зато је права љубав само могућа између свих, та врста љубави, охристовљена љубав. И да на крају завршим... То треба рећи свом детету, то бих и ја рекао и твом сину и мом сину. - изустио је Коља у свом стилу.

https://youtube.com/shorts/wzQ1daa4VR4?feature=share

Након свега реченог само је накратко застао и добро погледао саговорника. То је било све.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".