Srbin Vladislav i Amerikanka Mia svoju ljubav krunisali su brakom, a njihove zanimljive klipove prati više od milion ljudi. Najpopularniji video je onaj u kojem Mia isprobava tradicionalna srpska jela ocenjujući ukus svakog gastronomskog specijaliteta. Tu su ćevapi, pljeskavica, ajvar, jafa torta, gibanica, kisela voda, ali i neizostavna rakija.

Sviđa joj se šopska salata, a oduševio ju je i ukus pljeskavice, dok joj ćevapi i nisu naročito legli, pa ih je ocenila osmicom. Ipak, najzanimljiviji deo videa nastupa kada joj Vladislav da da eksira čašu rakije, a njena reakcija nasmejala je sve pa i njega.

Mia je gotovo ceo video odlagala probanje rakije, dok na kraju nije došlo vreme da je eksira. NJena reakcija nakon što je probala srpsku rakiju je zaista urnebesna. Najpre beži od kamere, sve vreme kašljući, pa se vraća, ali ostaje bez teksta. Vladislav joj je ponudio kiselu vodu da dođe sebi, ali je ona posle rakije bila skeptična.

- Ovo je sigurno gore. Jeste, smeješ se - nije mu verovala Mia, da bi nakon što je on popio malo kisele vode, uzela i ona.

Posle čašice rakije, Mia je imala samo da kaže jedno: - Gorim.

U priloženom video snimku možete videti kako je to izgledalo.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".