Kućni red često ume da bude samo mrtvo slovo na papiru, a da njegove susede nije briga za druge i njihov mir, zaključio je i korisnik Tvitera sa nadimkom Kulero Konor. On je ispred vrata komšije ostavio poruku u kojoj ga je opomenuo, ali priča je dobila potpuno neočekivan obrt.

Kako je Konor uskoro saznao, sused iz čijeg je stana buka dopirala već neko vreme nije među živima. Umro je pre dve godine, iza sebe je ostavio prazan stan, pa je junaka ove priče podišla jeza, baš kao i mnoge koji su ugledali na Tviteru njegovu objavu.

 

 

- Dobar dan. Svakog jutra iz vašeg stana se može čuti kako se nekakva teška metalna lopta odbija od plafona. Ne znam imate li kućne ljubimce, ali molim vas da se pobrinete i rešite taj problem. Poskakivanje te lopte je neprijatno i budi me - napisao je u poruci taj muškarac, pa korisnicima pomenute društvene mreža rekao i to da se često moglo čuti kako neko razmešta nameštaj.

- Hej, ne mora biti da imaš posla sa glasnim pokojnikom. Možda je u pitanju vodeni čekić koji nastaje zbog naglog pada pritiska u sistemu vodosnabdevanja i nemogućnosti kompresije vode. To ume da bude vrlo glasno i fenomen prate razni zvukovi unutar cevovoda, pa ne paniči prerano - poručio je u komentarima Konoru jedan korisnik - prenosi priču list La Vanguardia.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".