Marko ističe da se na rođendanu nije koristio kokain.

- Svi me pitaju da li se na estradi koriste narkotici... kao prvo nije moja stvar, a kao drugo to što je njegov menadžer izjavio nije u redu. Uostalom, ko će šta da radi to je njegov problem - rekao je Marko Nikolić u Jutarnjem programu kod Jovane Jeremić na Pinku.

Foto: ATA images

 

- Mnogo mi je žao što je tako ispalo. Pljuje se po restoranu gde sam to pravo. Ta žurka nikad bolja nije bila i bili su uspešni ljudi na njoj. Do 3 sata svi smo izašli. Ja sam isto popio, ali sam auto ostavio na parkingu i otišao taksijem. Koliko sam ja pročitao njega je policija oko 10 do 4 zaustavila. To je sat vremena... Da li je on još negde bio posle, ne znam. Odgovorno tvrdim da u tim čašama nema šta da je neko sipao, pa nismo mala deca, ko još sipa kokain u čašu? Glupost. On je sve vreme bio za stolom - rekao je Marko u "Novom vikend jutru".

Foto: ATA images

 

Darko je nedavno u ispovesti za Informer priznao da je bio pozitivan na kokain, ali tvrdi da ga nije konzumirao.

- Tačno je da sam bio pozitivan na kokain, ali ga nisam konzumirao! Da sam se drogirao, sigurno ne bih dobrovoljno pristao da mi rade test! Sarađivao sam sa policijom baš zato što sam znao da ništa nisam uzeo. Jedino logično objašnjenje za to što je u mojoj krvi pronađena droga jeste da mi ju je neko sipao u piće ili da sam pio iz tuđe čaše! Na tom rođendanu je bilo dosta meni nepoznatih ljudi... - rekao je Darko i otkrio zašto je te noći pio:

Foto: Printskrin Instagram/darkolazicofficial

 

- Bio sam utučen jer je Barbara tražila da napravimo pauzu u vezi... Zato sam tugu lečio alkoholom. Popio sam nekoliko čašica, što je test i pokazao, imao sam 0,91 promil alkohola u krvi. To jeste istina i zato nemam problem da priznam, ali priče za drogu stvarno nisu tačne, kao i da sam se bahato ponašao u policijskoj stanici. Naprotiv, bio sam normalan i sarađivao sam sa policajcima - rekao je Lazić.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".