Марко истиче да се на рођендану није користио кокаин.

- Сви ме питају да ли се на естради користе наркотици... као прво није моја ствар, а као друго то што је његов менаџер изјавио није у реду. Уосталом, ко ће шта да ради то је његов проблем - рекао је Марко Николић у Јутарњем програму код Јоване Јеремић на Пинку.

Фото: АТА имагес

 

- Много ми је жао што је тако испало. Пљује се по ресторану где сам то право. Та журка никад боља није била и били су успешни људи на њој. До 3 сата сви смо изашли. Ја сам исто попио, али сам ауто оставио на паркингу и отишао таксијем. Колико сам ја прочитао њега је полиција око 10 до 4 зауставила. То је сат времена... Да ли је он још негде био после, не знам. Одговорно тврдим да у тим чашама нема шта да је неко сипао, па нисмо мала деца, ко још сипа кокаин у чашу? Глупост. Он је све време био за столом - рекао је Марко у "Новом викенд јутру".

Фото: АТА имагес

 

Дарко је недавно у исповести за Информер признао да је био позитиван на кокаин, али тврди да га није конзумирао.

- Тачно је да сам био позитиван на кокаин, али га нисам конзумирао! Да сам се дрогирао, сигурно не бих добровољно пристао да ми раде тест! Сарађивао сам са полицијом баш зато што сам знао да ништа нисам узео. Једино логично објашњење за то што је у мојој крви пронађена дрога јесте да ми ју је неко сипао у пиће или да сам пио из туђе чаше! На том рођендану је било доста мени непознатих људи... - рекао је Дарко и открио зашто је те ноћи пио:

Фото: Принтскрин Инстаграм/darkolazicofficial

 

- Био сам утучен јер је Барбара тражила да направимо паузу у вези... Зато сам тугу лечио алкохолом. Попио сам неколико чашица, што је тест и показао, имао сам 0,91 промил алкохола у крви. То јесте истина и зато немам проблем да признам, али приче за дрогу стварно нису тачне, као и да сам се бахато понашао у полицијској станици. Напротив, био сам нормалан и сарађивао сам са полицајцима - рекао је Лазић.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".