Ukoliko ste se pitali zbog čega nema više događaj na ljubavnom planu, Venera u Ovnu će se pobrinuti da ih itekako bude.

Venera će biti u Ovnu do 28. maja, a ispoljiće svoje osobine među kojima su direktnost, konkretnost i hrabrost. To je Venera koja odmah prelazi na konkretna plan i ne fantazira mnogo.

Foto: Profimedia

 

Ovo će biti pravi obrt u odnosu na postojeću Veneru u Ribama koja mašta u potaji o nekome ko joj se dopada. Venera u Ovnu donosi nam period u kojem će ljudi otvorenije pokazivati svoja osećanja.

Znakovi koje će pogoditi amorova strela su Ovnovi, Strelčevi i Lavovi.

OVAN

Pred vama je mesec velikih događaja. Prvo Venera ulazi u vaš znak i podrazumeva nalet ogromne strasti, što će biti od 2. maja. Iza toga već 10. maja Jupiter, planeta sreće ulazi u vaš znak i nagoveštava period blagostanja. Ukoliko se niste zaljubili, očekujte da vam se dogodi nešto važno u ljubavi.

Foto: Profimedia

 

STRELAC

Na mestu javnog tipa, imaćete poznanstvo sa osobom, koja se oblači sportski, ali voli jarke boje. To je neko ko će vas odmah oboriti sa nogu što može da nagovesti početak nove romanse, ukoliko ste slobodni. Ako ste u vezi, moguće je proširenje porodice.

Foto: Profimedia

 

LAV

Venera u Ovnu u devetom polju donosi vam zanimljiv susret na putovanju. To je takođe i pojavljivanje jedne osobe koja dolazi iz inostranstva. Da biste povratili staru strast u vrzi ili braku, potrebno je da promenite ambijetnt. 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".