- Rekao joj je "Nosićeš me na duši", u ruci je imao bombu ona je videla i rekla da se ne blesavi, deca su tad počela da plaču, krenula je prema njima da ih smiri, a on je izašao i ispred vrata aktivirao bombu, odbacila ga je nekoliko metara - ovim rečima za "Blic" Višnja, tašta Marka Radojičića, koji je juče izvršio samoubistvo u dvorištu njene kuće u kojoj je živeo sa suprugom, opisuje stravične scene koje su se sinoć oko 22 časa odigrale u ulici Vuka Karadžića u Novom Banovcima.

Foto:N. Fifić

 

 

Tragediji je prethodila rasprava među supružnicima, kojoj su prisustvovali i njena deca iz prvog braka.

- Pretpostavljam da je bombu pronašao u garaži, jer je to ostalo od mog supruga on je sa ratišta doneo. Kada je preminuo sve smo pretražili da bismo pobacali ako ima i nismo našli, a kako je i gde on našao... - navodi Višnja:

- Podžapali su re, zagrlio je i rekao da će ga nositi na duši. Ona je videla da u ruci ima bombu i rekla 'To je stara bomba, Radiša je doneo još sa ratišta, nemoj da se blesaviš', i krenula je na sprat da vidi decu jer su se uznemirila i počela da plaču. Nakon toga se čuo prasak - navodi Višnja za "Blic".

(Blic)