- Рекао јој је "Носићеш ме на души", у руци је имао бомбу она је видела и рекла да се не блесави, деца су тад почела да плачу, кренула је према њима да их смири, а он је изашао и испред врата активирао бомбу, одбацила га је неколико метара - овим речима за "Блиц" Вишња, ташта Марка Радојичића, који је јуче извршио самоубиство у дворишту њене куће у којој је живео са супругом, описује стравичне сцене које су се синоћ око 22 часа одиграле у улици Вука Караџића у Новом Бановцима.

Фото:Н. Фифић

 

 

Трагедији је претходила расправа међу супружницима, којој су присуствовали и њена деца из првог брака.

- Претпостављам да је бомбу пронашао у гаражи, јер је то остало од мог супруга он је са ратишта донео. Када је преминуо све смо претражили да бисмо побацали ако има и нисмо нашли, а како је и где он нашао... - наводи Вишња:

- Поџапали су ре, загрлио је и рекао да ће га носити на души. Она је видела да у руци има бомбу и рекла 'То је стара бомба, Радиша је донео још са ратишта, немој да се блесавиш', и кренула је на спрат да види децу јер су се узнемирила и почела да плачу. Након тога се чуо прасак - наводи Вишња за "Блиц".

(Блиц)