Jedna žena požalila se na Reditu da njen muž tokom menstruacije odbija da spava sa njom u krevetu. Podelivši svoju dilemu na Reditu, žena je objasnila kako je pre nosila tampone tokom noći - ali sada zbog zdravlja to više ne može da čini. 

- Sad koristim uloške što nije neka velika stvar, ali moj muž se ne slaže. Prvo se požalio da se nisam prvo 'konsultovala sa njim o tome', ali kao što sam napisala, to nije velika stvar. Potom je rekao da se ne oseća prijatno dok ja spavam u krevetu sa ulošcima - piše žena.

Ove izjave su je zatekle potpuno nespremnu. Nakon što ju je zamolio da ponovno počne da koristi tampone ili da ode da spava negde drugde, žena je mislila da se šali. Međutim, kada je nastavila da nosi uloške u krevetu, njen suprug se preselio na kauč i rekao da ga je "isterala" iz spavaće sobe stvarajući mu neprijatnost.

Foto: Profimedia

 

 

- Rekla sam mu da je kraljica drame jer su njegovi kompromisi nelogični. Nemam nameru da prestanem da koristim uloške, niti bih rizikovala svoje zdravlje i koristila tampone kad mi je lekar savetovao da to više ne radim - objasnila je.

Uprkos činjenici da trenutno nema menstruaciju, žena kaže da je njen suprug još ljut zbog cele te situacije.

- On kaže da sam mu dužna jer sam mu stvorila nelagodu i ignorisala njegove želje - dodaje. 

Nepotrebno je reći da je ženina objava potpuno zaprepastila članove foruma.

Foto: Profimedia

 

 

- Kao da ceo ciklus uopšte nije razlog zašto on postoji... - napisala je jedna korisnica društvene mreže.

- On treba da odraste. Molim te, nemoj imati decu s ovim muškarcem ako ima takav stav prema menstruaciji - napisao je drugi komentator. 

- NJegov stav je odvratan - napisala je jedna žena.

U međuvremenu, jedan od članova Redita je pitao: "Kako uložak koji se ne vidi kroz odeću nekome stvara nelagodu?", a još jedan je dodao: "Mora li da spavati negde drugde ili da stavi vreću na glavu kad se poseče tokom brijanja? Čovek mora da odraste".

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".