Konstrakta je na svom Instagram storiju podelila fotografiju s patrijarhom, na kojoj jedno drugom uručuju poklone, a u opisu je stajalo:

- Imala sam tu čast da poklonim i primim poklon/triptih. I zadovoljstvo da čujem i razumem priču o potencijalu granične situacije, o podršci i poštovanju - napisala je Konstrakta, koja je od patrijarha simbolično dobila trodelnu ikonu, koja predstavlja triptih, isto kao što se zove i njen "Triptih", u čijem je sastavu i pesma "In corpore sano", sa kojom će se takmičiti na Evroviziji.

Foto: Instagram printskrin/konstrakta

 

 

Konstrakta je patrijarhu poklonila svoje scenske rekvizite - lavor i bokal.

Inače, Konstrakta je nedavno zbog narušenog zdravlja otkazala sve nastupe do kraja predevrovizijske turneje, te se u Madridu publici obratila putem video-linka. Isto je učinila i nedavno kada su predstavnici Bugarske, Roni Romero i Intelidžent mjuzik prodžekt, posetili Beograd, te se na njihovoj konferenciji za medije takođe uključila putem videa.

Konstrakta će na Evroviziji nastupiti u drugoj polufinalnoj večeri, 12. maja, dok će finale ovogodišnje Evrovizije biće održano u subotu, 14. maja.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".