Констракта је на свом Инстаграм сторију поделила фотографију с патријархом, на којој једно другом уручују поклоне, а у опису је стајало:

- Имала сам ту част да поклоним и примим поклон/триптих. И задовољство да чујем и разумем причу о потенцијалу граничне ситуације, о подршци и поштовању - написала је Констракта, која је од патријарха симболично добила троделну икону, која представља триптих, исто као што се зове и њен "Триптих", у чијем је саставу и песма "In corpore sano", са којом ће се такмичити на Евровизији.

Фото: Инстаграм принтскрин/konstrakta

 

 

Констракта је патријарху поклонила своје сценске реквизите - лавор и бокал.

Иначе, Констракта је недавно због нарушеног здравља отказала све наступе до краја предевровизијске турнеје, те се у Мадриду публици обратила путем видео-линка. Исто је учинила и недавно када су представници Бугарске, Рони Ромеро и Интелиџент мјузик проџект, посетили Београд, те се на њиховој конференцији за медије такође укључила путем видеа.

Констракта ће на Евровизији наступити у другој полуфиналној вечери, 12. маја, док ће финале овогодишње Евровизије биће одржано у суботу, 14. маја.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".