Voditelj Ognjen Amidžić je poreklom je iz Šapca, ali malo ko zna da je u krvnom srodstvu sa jednom popularnom srpskom voditeljkom.

U pitanju je voditeljka Aleksandra Jeftanović, a njih dvoje su čak stajali rame uz rame tokom trajanja rijalitija "Farma".

Foto: V. Danilov

 

 

- Mi smo u početku imali super komunikaciju, moj deda je zapravo nastao u simbiozi Jeftanovića i Simića, a zadržao prezime Amidžić. Moja prababa je Jeftanović - ispričao je svojevremeno Ognjen.

On je dodao da je baš Aleksandra zaslužna za njegov dolazak na televiziju.

- Viđali smo se na nekim snimanjima. Ja sam zahvaljujući njoj došao na televiziju na kojoj sad radim, jer je ona znala za neke moje ideje - rekao je jednom prilikom Amidžić u "Premijeri".

Foto: N. Skenderija

 

 

Voditeljka Aleksandra Jeftanović vratila se na male ekrane, ali iako je dugo nije bilo u javnosti, nikako nije bila zaboravljena. Za sve ovo vreme, ona nije mnogo eksponirala svoj privatni život.

Sa suprugom Aleksandrom Švrakom ima sina Aleksu i ćerku Anu i, dok se sa decom relativno često fotografiše za društvene mreže, supruga retko pokazuje.

Prvo dete je sa Aleksandrom dobila u 39. godini, a, kako kaže, to je jedino tada moglo da se desi.

- Ja sam imala dovoljno godina i da nisam dobila dete sa Sašom - nikad ga ne bih dobila. Pravi muž mora da bude domaćin, a to se vidi u tome kakav je sa svojom porodicom - rekla je Aleksandra u emisiji "Magazin In".

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".