Irena je godinama bila voditeljka pomenute emisije, koja joj je donela veliku popularnost, a u toj emisiji se i sama udala. Ona i njen suprug Dragan brak su sklopili u novembru 2010. godine, a svadbi su prisustvovali čak i neki učesnici ove emisije. Irena se nakon venčanja posvetila porodici, a sa Draganom je dobila dvoje dece, ćerku Neru i sina Kostu.

Voditeljka bila potpuno usmerena na njih i njihovo odrastanje. Kako je svojevremeno u jednoj emisiji priznala nakon dva porođaja borila se sa viškom kilograma, ali je uspela da skine čak 17 kila.

Foto: Jutjub printskrin/Blic

 

 

- Kada sam uradila analize, videla sam da su moje viscelarne masti oko unutrašnjih organa visoke i da je to već ozbiljno. Ti zdravstveni rezulati su me uplašili. I onda sam rekla: "Da, ja Neri i Kosti moram duže da trajem". Moram da budem zdrava - rekla je ona, ističući da su njeni roditelji umrli od raka, te da je svesna toga da zbog svoje dece mora biti zdrava.

Irena se u međuvremenu vratila poslu, samo što je sada više prisutna iza kamere i bavi se produciranjem.

Foto: Jutjub printskrin/linkTV – internet televizija

 

 

Pored toga, ona je napravila promenu u svom izgledu i kratku kosu koja je godinama bila njen zaštitni znak, zamenila dugom.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".