Iako njene priče služe kao upozorenje drugima koji razmišljaju o ulasku u svet prostitucije, otkrila je da se njen život drastično promenio i da je trenutno verena.

U jednom od poslednjih video isečaka priznala je da je kao prostitutka spavala sa više od 16.000 ljudi. Iako bi to neke osobe odbilo, Ešli je danas srećno verena za ženu i obe se raduju braku.

Sa verenicom otvoreno razgovara o svojoj prošlosti, baš kao i sa publikom na TikToku. Redovno objavljuje snimke na kojima deli detalje iz s*ks industrije, nikad je ne idealizujući.

 

Detaljno je opisala traume sa kojima se suočila tokom dve decenije provedene u struci kako bi bolje savetovala svakoga ko je zainteresovan za početak vlastite karijere u prostituciji.

U jednoj od najpopularnijih objava navela je "dugoročne posledice" rada u prostituciji, poput PTSP-a, noćnih mora, smanjenog libida i poteškoća s povezivanjem.

Međutim, tu nije kraj njezinim nevoljama u prošlosti jer se borila s ovisnošću, jedno vrijeme bila je beskućnica, a opisala je incident u kojem je bila "oteta i pretučena". Ešli kaže da najviše žali što je razorila "srećne brakove" i nije poštovala vlastito telo. Svesna je svojih grešaka i tvrdi da je tokom godina puno radila kako bi postala bolja osoba.

NJeni iskreni klipovi podelili su gledaoce. Dok je neki hvale zbog iskrenosti, drugi je kritikuju zbog odluka iz prošlosti. Srećom, komentari su uglavnom pozitivni, a korisnici joj pružaju ljubav i podršku.