Иако њене приче служе као упозорење другима који размишљају о уласку у свет проституције, открила је да се њен живот драстично променио и да је тренутно верена.

У једном од последњих видео исечака признала је да је као проститутка спавала са више од 16.000 људи. Иако би то неке особе одбило, Ешли је данас срећно верена за жену и обе се радују браку.

Са вереницом отворено разговара о својој прошлости, баш као и са публиком на ТикТоку. Редовно објављује снимке на којима дели детаље из с*кс индустрије, никад је не идеализујући.

 

Детаљно је описала трауме са којима се суочила током две деценије проведене у струци како би боље саветовала свакога ко је заинтересован за почетак властите каријере у проституцији.

У једној од најпопуларнијих објава навела је "дугорочне последице" рада у проституцији, попут ПТСП-а, ноћних мора, смањеног либида и потешкоћа с повезивањем.

Међутим, ту није крај њезиним невољама у прошлости јер се борила с овисношћу, једно вријеме била је бескућница, а описала је инцидент у којем је била "отета и претучена". Ешли каже да највише жали што је разорила "срећне бракове" и није поштовала властито тело. Свесна је својих грешака и тврди да је током година пуно радила како би постала боља особа.

Њени искрени клипови поделили су гледаоце. Док је неки хвале због искрености, други је критикују због одлука из прошлости. Срећом, коментари су углавном позитивни, а корисници јој пружају љубав и подршку.