-Moramo da razgovaramo i svi sebe moramo da menjamo i pokazujemo veće poštovanje jedni prema drugima- poručio je Vučić.

Rekao je da mu je drago da je do sada pregledano na stotine izbornih džakova, iako je svima bilo jasno od prvog trenutka stanje.

Podsetio je da je opozicija imala četiri puta više kontrolora, ali su naknadni zahtevi, kaže, dečje bolesti naše demokratije i činjenica da u eri socijalnih mreža morate da se pravdate za rezultate.

Ukazao je da se desilo da u dva džaka SNS ima dva glasa manje.

Vučić je kazao da dan što su završeni izbori treba krenuti sa bavljenjem idućim izborima, i da bi bilo civilizovano da neki čestitaju pobednicima.

Važno snažiti sebe, čuvati mir i stabilnost.

Za Srbiju je veoma važno da snaži sebe ekonomski, čuva stabilnost i mir, naglasio je predsednik Vučić.

Vučić je, nakon vojne vežbe na Pasuljanskim livadama, rekao da se večeras moglo videti da bi malo ko voleo da se nađe na strani neprijatelja.

-Ta vrsta vatrene moći koju smo večeras prikazali je samo deo, nije ni blizu svega što imamo. Prosto nikome ne bi bilo jednostavno da se takvoj vatrenoj moći suprostavi. Nastavićemo sa našim opremanjem- naglasio je Vučić.

Na pitanje da prokomentariše vest o pripremama u Nemačkoj za moguć rat, kazao da su Nemci ozbiljan narod, ali da ne misli da imaju u vidu spremanje da stvarno ratuju.

-Došlo je do promene odbrambene i političke doktrine, ulagaće ogroman novac. Jednokratno ulaganje od 100 milijardi evra je nešto čime prave ogromnu razliku u odnosu na druge- dodao je Vučić.

Vučić je kazao da pretpostavlja da pripremaju skloništa jer više ništa ne može da se isključi.

(RTS)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".