-Морамо да разговарамо и сви себе морамо да мењамо и показујемо веће поштовање једни према другима- поручио је Вучић.

Рекао је да му је драго да је до сада прегледано на стотине изборних џакова, иако је свима било јасно од првог тренутка стање.

Подсетио је да је опозиција имала четири пута више контролора, али су накнадни захтеви, каже, дечје болести наше демократије и чињеница да у ери социјалних мрежа морате да се правдате за резултате.

Указао је да се десило да у два џака СНС има два гласа мање.

Вучић је казао да дан што су завршени избори треба кренути са бављењем идућим изборима, и да би било цивилизовано да неки честитају победницима.

Важно снажити себе, чувати мир и стабилност.

За Србију је веома важно да снажи себе економски, чува стабилност и мир, нагласио је председник Вучић.

Вучић је, након војне вежбе на Пасуљанским ливадама, рекао да се вечерас могло видети да би мало ко волео да се нађе на страни непријатеља.

-Та врста ватрене моћи коју смо вечерас приказали је само део, није ни близу свега што имамо. Просто никоме не би било једноставно да се таквој ватреној моћи супростави. Наставићемо са нашим опремањем- нагласио је Вучић.

На питање да прокоментарише вест о припремама у Немачкој за могућ рат, казао да су Немци озбиљан народ, али да не мисли да имају у виду спремање да стварно ратују.

-Дошло је до промене одбрамбене и политичке доктрине, улагаће огроман новац. Једнократно улагање од 100 милијарди евра је нешто чиме праве огромну разлику у односу на друге- додао је Вучић.

Вучић је казао да претпоставља да припремају склоништа јер више ништа не може да се искључи.

(РТС)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".