Lider Socijalističke partije Srbije i kandidat za premijera koalicije SPS-JS Ivica Dačić glasao je na biračkom mestu u Mesnoj zajednici "Dedinje" u opštini Savski venac u pratnji supruge i sina.

Premijerka i funkcionerka Srpske napredne stranke Ana Brnabić obavila je građansku dužnost na biračkom mestu broj 34 u Školi za dizajn, u opštini Savski venac. Glasanje je obavila u društvu stranačke koleginice i ministarke za zaštitu životne sredine Irenom Vujović.

Predsednik opštine Novi Beograd i kandidat  liste "Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve" za gradonačelnika Aleksandar Šapić, ostavio je svoj glas na biračkom mestu broj 119 u Osnovnoj školi "Borislav Pekić".

Ministar finansija i potpredsednik Srpske napredne stranke,Siniša Mali glasao je na biračkom mestu u Višoj poslovnoj školi u Beogradu.

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević glasala je danas na Zvezdari, u OŠ "Ćirilo i Metodije".

Među funkcionerima koji su do sada obavili građansku dužnost nalazi se i gradonačelnik Novog Sada, Miloš Vučević.

Takođe, kandidat za gradonačelnika Beograda iz koalicije "Moramo" Dobrica Veselinović glasao je na biračkom mestu broj 8, u vrtiću "Zeka" na Novom Beogradu. On je na glasanje došao sa suprugom i ćerkom.

Kada je reč o predsedničkim kandidatima, predstavnik koalicije "Za pobedu ujedinjene Srbije", Zdravko Ponoš, glasao je na biračkom mestu broj 55 u OŠ "Svetozar Marković" na Vračaru.

U nizu predsedničkih kandidata svoj glas ostavio je i Miloš Jovanović iz koalicije NADA. On je glasao na biračkom mestu broj 36 u OŠ "Jovan Miodragović" na Vračaru

Svoju građansku dužnost obavio je i Boris Tadić, nosilac parlamentarne liste "Boris Tadić - Ajmo ljudi". On se pojavio na biračkom mestu broj 34 u opšini Stari grad.

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".