NJoj se svaki trag gubi u noći između subote i nedelje 26. februara, oko tri sata ujutru, a kako se pretpostavlja, ona je skočila sa mosta Duga u Dunav.

- Na terenu su i dalje ronioci Žandarmerije, pre neki dan su tražili oko Beške. Potraga se nastavlja dalje, sve zavisi od rasporeda kada će koji deo biti pretraživan - rekao je član istrage za Telegraf.

Ksenijina sestra je nakon njenog nestanka izjavila da se Ksenija posvađala sa dečkom i da je potom pobegla od njega. Iz vida ju je, kako kaže, izgubio na mostu.

- To su jedine informacije koje imamo o njoj. Ne znamo ni kako je bilo obučena u trenutku nestanka jer njen momak nije želeo da komunicira sa nama - izjavila je Ksenijina sestra.

Ona dodaje da je njenoj porodici policija javila da je jedna osoba skočila sa mosta, te da je u toku potraga za telom, a Ksenijini najbliži i dalje ne znaju da li je ona u pitanju ili ipak neko drugi.

Foto: Fesjbuk/printskrin

 

 

Porodica nestale Ksenije potvrdila je da momak sa kojim se zabavljala inače živi u Londonu. U vezi su nekoliko meseci, a on je tada došao u Srbiju da se vide, što je i inače radio. Upravo on je prijavio nestanak devojke policiji, a on je bio hospitalizovan nakon ovog incidenta.

(Telegraf)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".