Њој се сваки траг губи у ноћи између суботе и недеље 26. фебруара, око три сата ујутру, а како се претпоставља, она је скочила са моста Дуга у Дунав.

- На терену су и даље рониоци Жандармерије, пре неки дан су тражили око Бешке. Потрага се наставља даље, све зависи од распореда када ће који део бити претраживан - рекао је члан истраге за Телеграф.

Ксенијина сестра је након њеног нестанка изјавила да се Ксенија посвађала са дечком и да је потом побегла од њега. Из вида ју је, како каже, изгубио на мосту.

- То су једине информације које имамо о њој. Не знамо ни како је било обучена у тренутку нестанка јер њен момак није желео да комуницира са нама - изјавила је Ксенијина сестра.

Она додаје да је њеној породици полиција јавила да је једна особа скочила са моста, те да је у току потрага за телом, а Ксенијини најближи и даље не знају да ли је она у питању или ипак неко други.

Фото: Фесјбук/принтскрин

 

 

Породица нестале Ксеније потврдила је да момак са којим се забављала иначе живи у Лондону. У вези су неколико месеци, а он је тада дошао у Србију да се виде, што је и иначе радио. Управо он је пријавио нестанак девојке полицији, а он је био хоспитализован након овог инцидента.

(Телеграф)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".