Prema pisanju "Kurira", iako se u početku pričalo da je on strani državljanin, utvrđeno je da je i on iz Srbije.

Jezivi zločin dogodio se pre desetak dana. Aleksandar je Tanju pratio kolima, a onda je zaustavio, razbio staklo na njenom autu i izbo je nožem.

- Tanja je napadnuta i izbodena pretprošle subote, a preminula je u nedelju, pre osam dana. Zvaničnih informacija od nemačke policije nema, biće ih kada pregledaju snimke sa kamera koje "pokrivaju" autoput na kome se zločin desio i bude podneta optužnica. Ona je sahranjena na lokalnom groblju u Koreniti kod Loznice - rekao je izvor Kurira.

Motiv jezivog ubistva na auto-putu je navodno ljubomora.

Foto: Privatna arhiva/Novosti

 

 

- Oni su u braku bili kratko, ne duže od dve i po godine. Upoznali su se na Malti, gde je on svojevremeno radio, a onda je krenuo sa njom u Nemačku. Međutim, posle veoma kratkog vremena shvatili su da im ne ide i da nisu jedno za drugo, te su se rastali. Ne znam da li je razvod bio zvanično okončan, ali navodno, Aleksandar nije mogao da se pomiri sa rastankom - naveo je dobro obavešteni sagovornik lista "Kurir".

Goran, rođak ubijene, u komentarima se oprostio od svoje sestre.

- Tuga do neba. Mnogo sam se potresao, ali baš mnogo. Tanja mi je sestra od strica. Izuzetna osoba i veoma pametna. Neka joj je večna slava. Zajedno smo rasli, isto smo godište. NJu je ubio zlotvor, a ne čovek. Bila je lepa, izuteno pametna. Čak je bila i vukovac u osnovnoj školi. U subotu uveče je izbo nožem, a ona je preminula u nedelju, a kasnije tog dana su nam javili - napisao je Goran.

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".