Према писању "Курира", иако се у почетку причало да је он страни држављанин, утврђено је да је и он из Србије.

Језиви злочин догодио се пре десетак дана. Александар је Тању пратио колима, а онда је зауставио, разбио стакло на њеном ауту и избо је ножем.

- Тања је нападнута и избодена претпрошле суботе, а преминула је у недељу, пре осам дана. Званичних информација од немачке полиције нема, биће их када прегледају снимке са камера које "покривају" аутопут на коме се злочин десио и буде поднета оптужница. Она је сахрањена на локалном гробљу у Коренити код Лознице - рекао је извор Курира.

Мотив језивог убиства на ауто-путу је наводно љубомора.

Фото: Приватна архива/Новости

 

 

- Они су у браку били кратко, не дуже од две и по године. Упознали су се на Малти, где је он својевремено радио, а онда је кренуо са њом у Немачку. Међутим, после веома кратког времена схватили су да им не иде и да нису једно за друго, те су се растали. Не знам да ли је развод био званично окончан, али наводно, Александар није могао да се помири са растанком - навео је добро обавештени саговорник листа "Курир".

Горан, рођак убијене, у коментарима се опростио од своје сестре.

- Туга до неба. Много сам се потресао, али баш много. Тања ми је сестра од стрица. Изузетна особа и веома паметна. Нека јој је вечна слава. Заједно смо расли, исто смо годиште. Њу је убио злотвор, а не човек. Била је лепа, изутено паметна. Чак је била и вуковац у основној школи. У суботу увече је избо ножем, а она је преминула у недељу, а касније тог дана су нам јавили - написао је Горан.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".