Jedna tiktokerka ispričala kako je bila razočarana jer joj novi par farmerki koje je kupila nije odgovarao, ali onda je saznala za trik koji ju je oduševio, prenosi britanski Miror.

U TikTok videu Lili Skoknekt kaže da je nedavno sebi kupila za broj manje pantalone nego inače jer njene veličine nije bilo, ali je brzo shvatila da joj ipak ne stoje dobro. A onda joj je baka savetovala da u njima ode pod tuš!

- Razgovarala sam s bakom, a ona me pitala "jesi li se već istuširala u njima?" Pomislila sam: "Šta?! Ne, nisam se istuširala u farmerkama. O čemu pričaš?" Samo je rekla: "Veruj mi, istuširaj se u njima, nosi ih po kući, malo ih rastegni, a onda ih pusti da se osuše na vazduhu i nemoj da ih stavljaš u sušilicu."

Budući da je bila očajna učinila je, kaže, baš kako joj je baka savetovala, a sledećeg jutra farmerke su joj super stajale, kao da su u njenoj veličini. Pratitelje je šokiralo da ovo stvarno deluje, iako su se neki unapred ježili od pomisli da hodaju u mokrim pantalonama.

- To je odavno poznata stvar, imam 75 godina i to sam u 20-ima stalno radila sa pantalonama u koje više nisam mogla da uđem - otkrila je jedna žena.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".