Једна тиктокерка испричала како је била разочарана јер јој нови пар фармерки које је купила није одговарао, али онда је сазнала за трик који ју је одушевио, преноси британски Мирор.

У ТикТок видеу Лили Скокнект каже да је недавно себи купила за број мање панталоне него иначе јер њене величине није било, али је брзо схватила да јој ипак не стоје добро. А онда јој је бака саветовала да у њима оде под туш!

- Разговарала сам с баком, а она ме питала "јеси ли се већ истуширала у њима?" Помислила сам: "Шта?! Не, нисам се истуширала у фармеркама. О чему причаш?" Само је рекла: "Веруј ми, истуширај се у њима, носи их по кући, мало их растегни, а онда их пусти да се осуше на ваздуху и немој да их стављаш у сушилицу."

Будући да је била очајна учинила је, каже, баш како јој је бака саветовала, а следећег јутра фармерке су јој супер стајале, као да су у њеној величини. Пратитеље је шокирало да ово стварно делује, иако су се неки унапред јежили од помисли да ходају у мокрим панталонама.

- То је одавно позната ствар, имам 75 година и то сам у 20-има стално радила са панталонама у које више нисам могла да уђем - открила је једна жена.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".