Novaka Đokovića na Instagramu prati više od deset miliona ljudi, dok on prati svega njih 1.268, među njima i Milicu. Đoković se zainteresovao i za atraktivnu pevačicu Milicu Pavlović, pošto je javno ispričala da ga je sanjala.

Foto: Tanjug

 

 

- LJudi, da li verujete da sam sinoć sanjala kako sam prošla pored Novaka i tražila mu autogram?! I čovek nije hteo da mi da autogram, pobegao je od mene! Što li sam to sanjala?! - ispričala je nedavno pevačica, koju je odmah potom Đoković zapratio na Instagramu. 

Kako se saznaje, Milica i Novak su se u međuvremenu upoznali, čak su bili i na ručku.

- Milica je komšija sa Đokovićima u novobeogradskom naselju Vest 65. Jednom su se slučajno našli zajedno u restoranu kod pevača Saše Kovačevića i tad su se upoznali. To, međutim, nije bio njihov jedini susret. Otad, kad god bi se sreli, otišli bi na piće, a jednom su bili i na ručku - priča izvor za "Informer" i dodaje da je Pavlovićeva njegov veliki fan:

Foto: Zoran Jovanović

 

 

- Ona oduvek navija za Đokovića i prati sve njegove mečeve. Mnogo se nervirala kad je deportovan iz Australije i oduševila se kad je videla da ju je zapratio pošto je javno ispričala san o njemu - navodi izvor.

Pored nje, Đoković je počeo da prati i hrvatsku pop zvezdu Severinu Vučković, koja je javno priznala da ga obožava. 

- Čestitam na svim pobedama. Ne samo sportskim, nego i životnim. Čast je živeti u vreme Novaka Đokovića - napisala je nedavno Seve teniseru ispod jedne fotografije, posle čega ju je on zapratio na Instagramu.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".