Majka maloletne Milice (17), Ana Veselinović, danima ne može da dođe k sebi zbog ćerkinog ponašanja u petoj sezoni "Zadruge", koja je ušla u Belu kuću kako bi pokazala da nisu sve devojčice iste - lakog morala, a onda ubrzo i imala intimne odnose pred kamerama sa Mensurom Ajdarpašićem.

foto: Printskrin/Jutjub/Zadruga Official

 

 

- Ana danima ne može da se sastavi. Samo plače, sramota je da izađe iz kuće. Proklinje dan kada je njena ćerka odlučila da uđe u rijaliti. Rekla joj je da to nije za nju, da je mlada i neiskusna, ali Milica joj je obećala da će biti dobra i da je neće sramotiti. Međutim, sve je ubrzo palo u vodu, nije ispunila nijedno obećanje dato majci. Ovo je Anu jako povredilo i stalno ponavlja istu rečenicu kada uključi televizor: "Ovo nije moja ćerka, dosta mi je da gledam šta radi" - kaže dobro obavešten izvor i nastavlja:

- Miličina majka nije dobro ni fizički ni psihički, odbija da jede, što joj je pogoršalo zdravstveno stanje, pa je nedavno zbog visokog krvnog pritiska završila na Hitnoj pomoći.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga official

 

 

Inače, Ana se prethodno reklamirala za domaće medije i otkrila kako je reagovala na slobodnije ponašanje svoje ćerke u stvarnosti.

- Trudim se da budem dobro, koliko god da je to moguće. Nikako to nisam očekivala od nje, mislila sam da nema šanse da moje dete uradi tako nešto. Zaista sam razočarana ponašanjem svoje ćerke, teško mi je. Ništa me više ne može iznenaditi - počinje Miličina majka i otkriva da je njena naslednica do sada imala samo jednu ozbiljnu vezu, protiv koje su ona i suprug bili.

- Moja ćerka je imala samo jednu vezu, da ja znam. Ona je sa tim dečakom bila godinu i po dana, ja nisam bila za tu vezu, ali ona je tog dečka mnogo volela. Mi smo o našem detetu uvek vodili računa, uvek nam je bila pred očima, imala je samo malo problemčića kada se zaljubila u tog dečka. Ode u Paraćin školu i stalno se tamo viđa sa njim, a mi joj nismo dozvolili da se viđa sa njim. Taj tip nam se nije dopao, zbog nekih porodičnih problema, ne bih to sada otkrivala. Plašili smo se da ne napusti školu i da se ne uda. Milica se nije upuštala u neke veze tek tako. Rekla mi je da prvo mora biti prijatelj sa nekim na jedno veče. Ne znam šta joj se dogodilo - priča Ana, a o tome da njenu naslednicu upoređuju sa Minom Vrbaški, rekla je:

foto: Printskrin/Jutjub/Zadruga Official

 

 

- Daleko od toga da je moja ćerka bila kao Mina Vrbaški, iza sebe ima čitavu istoriju, o kojoj je javno govorila - rekao je Veselinovićka i otkrila da bi uprkos svemu prihvatila Mensura kao dečka svoje ćerke.

- Još je rano da bilo kome sudim. Nije mi se svidelo Mensurovo ponašanje prema Mini, dok su bili zajedno u Zadruzi, tako bi se možda ponašao i prema Milici. Bojim se za svoje dete, ona je vrlo brzo i na loš način ušla u tu vezu sa Mensurom. Nisam ni u ludilu sve to očekivala od nje. Izneverila me, da nije moja rekla bih joj sve, a njoj ću u oči svašta i da kažem - kaže Ana i otkriva da je čak završila na Hitnoj zbog kćerke.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga official

 

 

- Posle trećeg dana od ulaska Milice u Zadrugu, zbog visokog pritiska završila sam u Hitnoj pomoći. Nisam više mogla da podnesem to. Možda se ljubav dogodila, ali njeno takvo ponašanje , ne priliči - rekla je za "Pink" Ana Veselinović.