Мајка малолетне Милице (17), Ана Веселиновић, данима не може да дође к себи због ћеркиног понашања у петој сезони "Задруге", која је ушла у Белу кућу како би показала да нису све девојчице исте - лаког морала, а онда убрзо и имала интимне односе пред камерама са Менсуром Ајдарпашићем.

фото: Принтскрин/Јутјуб/Zadruga Official

 

 

- Ана данима не може да се састави. Само плаче, срамота је да изађе из куће. Проклиње дан када је њена ћерка одлучила да уђе у ријалити. Рекла јој је да то није за њу, да је млада и неискусна, али Милица јој је обећала да ће бити добра и да је неће срамотити. Међутим, све је убрзо пало у воду, није испунила ниједно обећање дато мајци. Ово је Ану јако повредило и стално понавља исту реченицу када укључи телевизор: "Ово није моја ћерка, доста ми је да гледам шта ради" - каже добро обавештен извор и наставља:

- Миличина мајка није добро ни физички ни психички, одбија да једе, што јој је погоршало здравствено стање, па је недавно због високог крвног притиска завршила на Хитној помоћи.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

 

Иначе, Ана се претходно рекламирала за домаће медије и открила како је реаговала на слободније понашање своје ћерке у стварности.

- Трудим се да будем добро, колико год да је то могуће. Никако то нисам очекивала од ње, мислила сам да нема шансе да моје дете уради тако нешто. Заиста сам разочарана понашањем своје ћерке, тешко ми је. Ништа ме више не може изненадити - почиње Миличина мајка и открива да је њена наследница до сада имала само једну озбиљну везу, против које су она и супруг били.

- Моја ћерка је имала само једну везу, да ја знам. Она је са тим дечаком била годину и по дана, ја нисам била за ту везу, али она је тог дечка много волела. Ми смо о нашем детету увек водили рачуна, увек нам је била пред очима, имала је само мало проблемчића када се заљубила у тог дечка. Оде у Параћин школу и стално се тамо виђа са њим, а ми јој нисмо дозволили да се виђа са њим. Тај тип нам се није допао, због неких породичних проблема, не бих то сада откривала. Плашили смо се да не напусти школу и да се не уда. Милица се није упуштала у неке везе тек тако. Рекла ми је да прво мора бити пријатељ са неким на једно вече. Не знам шта јој се догодило - прича Ана, а о томе да њену наследницу упоређују са Мином Врбашки, рекла је:

фото: Принтскрин/Јутјуб/Zadruga Official

 

 

- Далеко од тога да је моја ћерка била као Мина Врбашки, иза себе има читаву историју, о којој је јавно говорила - рекао је Веселиновићка и открила да би упркос свему прихватила Менсура као дечка своје ћерке.

- Још је рано да било коме судим. Није ми се свидело Менсурово понашање према Мини, док су били заједно у Задрузи, тако би се можда понашао и према Милици. Бојим се за своје дете, она је врло брзо и на лош начин ушла у ту везу са Менсуром. Нисам ни у лудилу све то очекивала од ње. Изневерила ме, да није моја рекла бих јој све, а њој ћу у очи свашта и да кажем - каже Ана и открива да је чак завршила на Хитној због кћерке.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

 

- После трећег дана од уласка Милице у Задругу, због високог притиска завршила сам у Хитној помоћи. Нисам више могла да поднесем то. Можда се љубав догодила, али њено такво понашање , не приличи - рекла је за "Пинк" Ана Веселиновић.