Vojvoda od Jorka, koji je deveti u redu za britanski tron, prihvatio je "neizbežno", rekli su izvori za "Daily Mail", a princ Endrju sada ima 21 dan da odgovori na optužbe za silovanje i s*ksualno zlostavljanje.

 

 

Međutim, advokat tužioca, Dejvid Bois, rekao je da očekuje da će prinčev advokat Andrev B. Bretler zatražiti "razumno" produženje odgovora na tužbu - i stavio do znanja da će se oni najverovatnije složiti.

- Teoretski, sat sada otkucava. Međutim, bilo bi normalno da oni sada zatraže i mi pristanemo na razumno produženje vremena za odgovor na tužbu - rekao je Bois.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HeirHeads (@heirheadspod)

 

DŽufre tvrdi da je ona bila nevina (imala je tada 17 godina) kada su se napadi od strane princa Endrjua dogodili i da je on, kako ona tvrdi, bio svestan toga u tom trenutku. Takođe, navodi, da su se napadi dogodili u Londonu, NJujorku i na Devičanskim ostrvima.

 

 

Ranije ove nedelje, pravni tim gospođice DŽufre, predao je sudu u NJujorku dokumente u kojima se navodi da su oni poslali dokumente advokatu Bretleru preko kurirske službe FedEks i da su zvanično obavestili princa Endrjua putem E-maila.

O celom slučaju je obavešten i Viši sud u Londonu.