Војвода од Јорка, који је девети у реду за британски трон, прихватио је "неизбежно", рекли су извори за "Daily Mail", а принц Ендрју сада има 21 дан да одговори на оптужбе за силовање и с*ксуално злостављање.

 

 

Међутим, адвокат тужиоца, Дејвид Боис, рекао је да очекује да ће принчев адвокат Андрев Б. Бретлер затражити "разумно" продужење одговора на тужбу - и ставио до знања да ће се они највероватније сложити.

- Теоретски, сат сада откуцава. Међутим, било би нормално да они сада затраже и ми пристанемо на разумно продужење времена за одговор на тужбу - рекао је Боис.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HeirHeads (@heirheadspod)

 

Џуфре тврди да је она била невина (имала је тада 17 година) када су се напади од стране принца Ендрјуа догодили и да је он, како она тврди, био свестан тога у том тренутку. Такође, наводи, да су се напади догодили у Лондону, Њујорку и на Девичанским острвима.

 

 

Раније ове недеље, правни тим госпођице Џуфре, предао је суду у Њујорку документе у којима се наводи да су они послали документе адвокату Бретлеру преко курирске службе ФедЕкс и да су званично обавестили принца Ендрјуа путем Е-маила.

О целом случају је обавештен и Виши суд у Лондону.