U poslednje vreme mlada pevačica rado objavljuje fotografije bez šminke, u potpuno prirodnim i opuštenim izdanjima.

 

Disciplina i zdrava hrana su je dovele do sjajnih rezultata, a pevačica je jednom prilikom svojim pratiocima rekla da dijeta nije samo ishrana.

- Dijeta nije samo ono što jedete. To je ono što gledate, šta slušate, šta čitate i ljudi sa kojima se družite. Mudro birajte ono što unosite u svoje telo. Emotivno, duhovno i fizički - napisala je na Instagramu.

Iako su mnogi smatrali da je genetika zadužena za njen izgled i vitko telo, Anastasija je nedavno to porekla: 

- Genetike nikad dosta. Da biste bili zdravi i izgledali lepo, morate da se pridržavate određenih životnih navika i zahvalna sam što sam to mlada shvatila - rekla je Ražnatovićeva i dodala:

 

 

- Tokom puberteta sam se ugojila dvadeset kilograma i potpuno sam se izobličila, i uopšte nisam bila zadovoljna svojim izgledom. To me je držalo dve ili tri godine i onda sam odlučila da ne želim da izgledam više tako. Takođe sam počela zdravije da se hranim i treniram. Sada sam potpuno zadovoljna svojim telom i izgledom - rekla je Ražnatovićeva, koja danas izgleda poput boginje. 

 

 

Anastasija je otkrila  da se pridržava propisanog plana ishrane, i trudi se da ne preskače obroke, što je, kako kaže, najveća greška koju neko može učiniti kada želi da smrša.

Ipak, sama pevačica je priznala da, kao i svi, ponekad konzumira slatkiše, ali sve to rešava treninzima. Takođe, pomažu joj i preparati sa biljnim vlaknima, koji brže sagorevaju naslage, ali ključ je ipak redovno vežbanje.

 

 

Osim što redovno hoda, što je odličan način da ostanete u formi, Anastasija, čak i ako ne stigne u teretanu, ne propušta vežbe kod kuće.