Naime, kako je preneo "Kurir", postoji je informacija da njen treći suprug Luka Lazukić godinu dana nije video njihovu ćerku Katju.

Foto: ATA images

 

 

Lazukić je navodno odbio pokušaje pevačice da stupi u kontakt sa njim po savetu stručnjaka iz Centra za socijalni rad. Nataša je navodno preko zaposlenih poslala poruku svom bivšem suprugu da bi trebalo da viđa ćerku, ali su napori bili uzaludni, jer dotični se nije ni usudio da odgovori na poziv koji mu je preko nadležnih organa ulutila supruga.

Foto: ATA images

 

 

Podsetimo, krajem 2020. godine sud je doneo odluku da je staratelj devojčice samo Bekvalčeva, a da Luka ima pravo da viđa svoju ćerku svakog drugog vikenda, i to u kontrolisanim uslovima Centra za socijalni rad. On se nije čak ni borio za jednako starateljstvo nad detetom, ali se zato izborio za najmanju alimentaciju i to onu koja se dodeljuje socijalnim slučajevima.

Foto: Marko Jovanović

 

 

Lazukić je prijavio minimalac i sud je odredio da on mora da joj isplaćuje 13.000 dinara mesečno. U međuvremenu je privremeno odbio da vidi dete, a ubrzo nakon nekog vremena je preko Centra za Socijalni rad prijavio tešku povredu kičme, zbog čega navodno nije mogao provoditi vreme sa svojom ćerkom.