Наиме, како је пренео "Курир", постоји је информација да њен трећи супруг Лука Лазукић годину дана није видео њихову ћерку Катју.

Фото: АТА имагес

 

 

Лазукић је наводно одбио покушаје певачице да ступи у контакт са њим по савету стручњака из Центра за социјални рад. Наташа је наводно преко запослених послала поруку свом бившем супругу да би требало да виђа ћерку, али су напори били узалудни, јер дотични се није ни усудио да одговори на позив који му је преко надлежних органа улутила супруга.

Фото: АТА имагес

 

 

Подсетимо, крајем 2020. године суд је донео одлуку да је старатељ девојчице само Беквалчева, а да Лука има право да виђа своју ћерку сваког другог викенда, и то у контролисаним условима Центра за социјални рад. Он се није чак ни борио за једнако старатељство над дететом, али се зато изборио за најмању алиментацију и то ону која се додељује социјалним случајевима.

Фото: Марко Јовановић

 

 

Лазукић је пријавио минималац и суд је одредио да он мора да јој исплаћује 13.000 динара месечно. У међувремену је привремено одбио да види дете, а убрзо након неког времена је преко Центра за Социјални рад пријавио тешку повреду кичме, због чега наводно није могао проводити време са својом ћерком.