Iako danas uživaju u skladnoj vezi i nedavno su kupili zajedničko imanje u elitnom delu Beograda, kako je sama pevačica istakla, nikada se neće potpuno preseliti u Beograd, s obzirom na to da joj je dečko iz Novog Sada.



Đorđe Kuljić je javnosti poznat kao biznismen čija je kompanija danas jedna od vodećih transportnih kompanija u Americi.

George se školovao u najboljim švajcarskim školama, koje su uključivale i decu raznih prinčeva i aristokratskih porodica iz celog sveta.

Još tokom studentskih dana u NJujorku započeo je biznis sa kamionima, a upravo na tom mestu počinje i priča o njegovim prethodnim ljubavnim iskustvima. Naime, tokom boravka u NJujorku priča se da se zabavljao sa tadašnjom cimerkom Anjom Stojković, danas udatom za automobilistu Huga Valentea.

Đorđe je u javnosti bio povezan i sa manekenkom Sofijom Milošević, a jedno vrme i sa starletom i rijaliti učesnicom Stanijom Dobrojević, no još uvek ova nagađanja nsu potvrđena.

Ono što se oduvek vezivalo za njegovo ime je to što je oduvek voleo da provodi vreme na luksuznim putovanjima, a kratke veze i ljubavne avanture širom Evrope bili su neozbiljne sve dok nije upoznao Anastasiju Ražnatović.

Uprkos burnom mladalačkom životu svog partnera, Anastasija nikada nije izrazila ljubomoru.

- Imam sreću što sam dečacima bila prva ili druga devojčica, pa nisam razmišljala o bivšim devojkama. Svi su bili stariji od mene, moj sadašnji dečko je devet godina stariji od mene. Nisam imala na šta da budem ljubomorna, sve je to bilo neozbiljno pre mene - izjavila je Ražnatovićeva.