Sećate li se kako je 8. mart nekada, kad ste bili dete, bio veliki ženski praznik - pokloni majkama, bakama, učiteljicama...? Da li se poštovao i u vašoj kući?

- U mojoj kući se baš i nije poštovao ovaj praznik jer su moja majka i baka smatrale da se ženama pažnja, ljubav i pokloni ne poklanjaju samo jedan dan u godini, već da to treba da se čini veoma često. Posebno kad je u pitanju ljubav. NJu čovek u sebi ima ili nema. Onaj ko je nema daruje poklone na Dan žena, a onaj ko je ima daruje sve svaki dan, non-stop. Tu je razlika. Ja sam tako učena i dan-danas mislim da je to zaista tačno. Nisam osoba koja slavi ovaj datum i ne verujem u njega.

Foto: Instagram printskrin/ seka_aleksic/

 

Šta vam se dešava na ovaj dan? Kupuje li vam ipak suprug poklon, kupujete li ga vi nekome, čestitate li mami, svekrvi, ili vam se sve to čini prevaziđenim?

- Ne čestitam nikome. Kao što sam rekla, ja taj praznik ne priznajem. Veljko kupuje cveće na nedeljnom nivou. Zna da volim cveće i u našoj kući uvek u vazi stoji raskošan buket. On to redovno kupuje i donosi mi.

Kad je reč o poklanjanju generalno, kakvi ste po tom pitanju? Galantni ili vodite računa koliko trošite na druge?

- Nema lepše radosti od one kad nekome izmamite iskren osmeh na licu, što znači da ja volim da poklanjam prijateljima. Jednostavno, volim da usrećim ljude.

Foto: Milena Anđela

 

Koji gest pažnje vašeg supruga Veljka vas oduševi?

- Toliko je toga. Moj suprug je zaista neverovatno pažljiv... Toliko godina smo zajedno, gestova ima mali milion jer je on čovek koji mene poznaje u dušu, kao i ja njega.

Živite u porodici sa tri muškarca - muž i dva sinčića. Ko koga najviše mazi i pazi? Vi ste tu jedino žensko...

- Zna se, oni mene. Ali svakako da sam ja ta koja veoma često udovoljava njima i njihovim prohtevima. Veljko se trudi da nas troje uživamo u njegovoj ljubavi i moram reći da je izuzetno požrtvovan otac. To je osobina koja mi se kod njega izuzetno dopada.

Foto: Instagram printskrin/ seka_aleksic/

 

Često se u medijima najavljuje da želite i treće dete. Da li biste voleli da dobijete devojčicu, ili tri sina - tri junaka?

- Nikad nisam razmišljala o polu deteta. Uvek sam se molila bogu samo da je zdravo... I nikad neću razumeti ljude koji decu dele tako, na muško i žensko. Samo da je zdravo, to je najvažnije.

Vaš život je udoban, sjajna karijera, prostrana kuća, stabilan brak i dvoje divne dece. Koliko ljubav sve to povezuje i spaja?

- LJubav je ključ svega toga. Bez ljubavi nema života, lepo je rekao otac Tadej. Ako čovek u sebi nema ljubavi, uzalud je sve. On je prazan. Imati ljubav i znati da je nesebično podelite s drugima je božja blagodet. Ni to ne zna svako. Veljko i ja se trudimo da naš brak samo napreduje, zato nesebično jedno drugome dajemo sebe. Tome učimo i naše sinove.

Foto: ATA images

 

Spremate li nove pesme, poput mnogih vaših koleginica, vraćate li se u studio?

- Ja sam album snimila pre dve i po godine i još uvek čekam idealno vreme. A čini mi se da će to vreme biti baš za moj rođendan u aprilu!

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".