Сећате ли се како је 8. март некада, кад сте били дете, био велики женски празник - поклони мајкама, бакама, учитељицама...? Да ли се поштовао и у вашој кући?

- У мојој кући се баш и није поштовао овај празник јер су моја мајка и бака сматрале да се женама пажња, љубав и поклони не поклањају само један дан у години, већ да то треба да се чини веома често. Посебно кад је у питању љубав. Њу човек у себи има или нема. Онај ко је нема дарује поклоне на Дан жена, а онај ко је има дарује све сваки дан, нон-стоп. Ту је разлика. Ја сам тако учена и дан-данас мислим да је то заиста тачно. Нисам особа која слави овај датум и не верујем у њега.

Фото: Инстаграм принтскрин/ seka_aleksic/

 

Шта вам се дешава на овај дан? Купује ли вам ипак супруг поклон, купујете ли га ви некоме, честитате ли мами, свекрви, или вам се све то чини превазиђеним?

- Не честитам никоме. Као што сам рекла, ја тај празник не признајем. Вељко купује цвеће на недељном нивоу. Зна да волим цвеће и у нашој кући увек у вази стоји раскошан букет. Он то редовно купује и доноси ми.

Кад је реч о поклањању генерално, какви сте по том питању? Галантни или водите рачуна колико трошите на друге?

- Нема лепше радости од оне кад некоме измамите искрен осмех на лицу, што значи да ја волим да поклањам пријатељима. Једноставно, волим да усрећим људе.

Фото: Милена Анђела

 

Који гест пажње вашег супруга Вељка вас одушеви?

- Толико је тога. Мој супруг је заиста невероватно пажљив... Толико година смо заједно, гестова има мали милион јер је он човек који мене познаје у душу, као и ја њега.

Живите у породици са три мушкарца - муж и два синчића. Ко кога највише мази и пази? Ви сте ту једино женско...

- Зна се, они мене. Али свакако да сам ја та која веома често удовољава њима и њиховим прохтевима. Вељко се труди да нас троје уживамо у његовој љубави и морам рећи да је изузетно пожртвован отац. То је особина која ми се код њега изузетно допада.

Фото: Инстаграм принтскрин/ seka_aleksic/

 

Често се у медијима најављује да желите и треће дете. Да ли бисте волели да добијете девојчицу, или три сина - три јунака?

- Никад нисам размишљала о полу детета. Увек сам се молила богу само да је здраво... И никад нећу разумети људе који децу деле тако, на мушко и женско. Само да је здраво, то је најважније.

Ваш живот је удобан, сјајна каријера, пространа кућа, стабилан брак и двоје дивне деце. Колико љубав све то повезује и спаја?

- Љубав је кључ свега тога. Без љубави нема живота, лепо је рекао отац Тадеј. Ако човек у себи нема љубави, узалуд је све. Он је празан. Имати љубав и знати да је несебично поделите с другима је божја благодет. Ни то не зна свако. Вељко и ја се трудимо да наш брак само напредује, зато несебично једно другоме дајемо себе. Томе учимо и наше синове.

Фото: АТА имагес

 

Спремате ли нове песме, попут многих ваших колегиница, враћате ли се у студио?

- Ја сам албум снимила пре две и по године и још увек чекам идеално време. А чини ми се да ће то време бити баш за мој рођендан у априлу!

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".