Za mnoge je Konstraktin nastup jedan od najoriginalnijih, dok sedi na stolici i pere ruke i u numeri govori o zdravlju, a u refrenu ponavlja frazu "biti zdrav", šalje jaku poruku i, sudeći po reakcijama, zaraznim stihovima, postala je jedan od najvećih favorita.

Međutim, ovo nije prvi put da se Ana Đurić predstavlja publici na takmičenju Pesma Evrovizije. Naime, ona je sa bendom "Zemlja gruva" nastupala 2009. godine sa kompozicijom pod nazivom „Svejedno je".

Foto: Jutjub printskrin

 

"Zemlja gruva" se prvi put predstavila široj publici na „Beoviziji 2008" pesmom „Čudesni svetovi", gde se plasirala u drugi krug takmičenja i zauzela osmo mesto.

Podsetimo, tokom prve polufinalne večeri, dobili smo devet finalista, a među njima su se našli: Biber, Zorja Pajić, Lift, Aca Lukas, Konstrakta, Ivona, Angellina, Marija Mikić i Ana Stanić.

Foto: ATA images

 

Ovoj ekipi od devet učesnika, pridružila se i druga devetorka, a nju su činili: Tijana Dapčević, Orkestar Ace Sofronijevića, Zoe Kida, Zejna, Gift, Gramofondžije, Sara Jo, Naiva, Čegi i Braća bluz.

Od samog početka glavni favoriti su bili: Sara Jo, Konstrakta, Zorja, Angelina i Aca Lukas.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".