Konstrakta je za kratko vreme, nakon nastupa u prvoj polufinalnoj večeri na Beoviziji 2022, izazvala ogromnu pažnju javnosti. NJena pesma "In Corpore Sano" ubrzo je postala prva u trendingu, a kladionice na kojima je pre polufinala nije bilo ni na vidiku su je sada stavile u sam vrh favorita pomenutog takmičenja.

Foto: Jutjub printskrin/ RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal

 

Stih "Umetnica mora biti zdrava", pravi je hit na društvenim mrežama, svi ponavljaju reči ali i koreografiju koja je ostavila veliki utisak. Međutim, malo ko zna da je pevačica koja je kao autsajder kročila na scenu "Beovizije" i napravila uspeh, završila arhitekturu, te da je ponosna majka dvoje dece - devojčice i dečaka, Lene i Nikole.

O majčinstvu pričala je u jednom intervjuu za medije svojevremeno.

- U dosadašnjem skromnom iskustvu, bilo je situacija u kojima sam se pitala – da li je ovo njegov/njen karakter ili faza? Da li sam pogrešno reagovala a da nisam razumela njihovu potrebu, i sad je sve otišlo nepovratno dođavola, pokvarila sam nešto? A taj strah se prenosi na decu, utiče na njihovo samopouzdanje. Jer deca nisu strana bića sa druge planete, mali manipulatori ili masa koju ćemo mi da uobličimo i slično. Stvar je mnogo jednostavnija, samo ako uzmemo ozbiljno i sa poštovanjem njihove potrebe. Dakle, žao mi je svake situacije u kojoj je moj strah prevladao potrebe mog deteta - rekla je Konstrakta u intervjuu za portal "Budi keva" pre par godina.

Inače, i njeno umetničko ime je prava misterija, a ona je jednom prilikom otkrila da pseudonim koji koristi znači racionalno i emotivno u jednom.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".