Констракта је за кратко време, након наступа у првој полуфиналној вечери на Беовизији 2022, изазвала огромну пажњу јавности. Њена песма "Ин Цорпоре Сано" убрзо је постала прва у трендингу, а кладионице на којима је пре полуфинала није било ни на видику су је сада ставиле у сам врх фаворита поменутог такмичења.

Фото: Јутјуб принтскрин/ РТС Песма Евровизије - Званични канал

 

Стих "Уметница мора бити здрава", прави је хит на друштвеним мрежама, сви понављају речи али и кореографију која је оставила велики утисак. Међутим, мало ко зна да је певачица која је као аутсајдер крочила на сцену "Беовизије" и направила успех, завршила архитектуру, те да је поносна мајка двоје деце - девојчице и дечака, Лене и Николе.

О мајчинству причала је у једном интервјуу за медије својевремено.

- У досадашњем скромном искуству, било је ситуација у којима сам се питала – да ли је ово његов/њен карактер или фаза? Да ли сам погрешно реаговала а да нисам разумела њихову потребу, и сад је све отишло неповратно дођавола, покварила сам нешто? А тај страх се преноси на децу, утиче на њихово самопоуздање. Јер деца нису страна бића са друге планете, мали манипулатори или маса коју ћемо ми да уобличимо и слично. Ствар је много једноставнија, само ако узмемо озбиљно и са поштовањем њихове потребе. Дакле, жао ми је сваке ситуације у којој је мој страх превладао потребе мог детета - рекла је Констракта у интервјуу за портал "Буди кева" пре пар година.

Иначе, и њено уметничко име је права мистерија, а она је једном приликом открила да псеудоним који користи значи рационално и емотивно у једном.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".