Za većinu znakova Zodijaka, ovaj mlad mesec predstaviće priliku da se napune energijom i relaksiraju, ali ujedno doći će i do duhovnih promena, obnove i emocionalnog oslobađanja. Takođe, ovo je dobar period za planiranje narednih poteza i ciljeva, kao i za započinjanje novih projekata.

Mlad Mesec takođe utiče na to da jasnije vidite šta želite i pomaže vam da napravite mesta u životu za veće blagoslove. Za tri znaka Zodijaka ovo će biti posebno dobar i plodan period, a evo i za koje:

BIK

Mlad Mesec posebno će uticati na vaše područje prijateljstva, pa se nemojte začuditi što ćete privlačiti ljude poput magneta. Za neke će ovo značiti sklapanje novih prijateljstava, a za neke umrežavanja sa ljudima koji bi mogli da im pomognu u karijeri.

Takođe, astrolozi savetuju da je pravi trenutak da razmislite o odnosima koji vam oduzimaju previše snage i truda i da ih možda napustite, ili se bar distancirate.

Foto: Profimedia

 

 

ŠKORPIJA

Ova lunacija ulazi u vašu kuć zadovoljstva, a astrolozi tvrde da je ovo period u kome ćete osetiti snažnu usklađenost sa sopstvenim emocijama, te da je sasvim moguće da ćete osetiti snažnu, intuitivnu silu koja će vas gurati u smeru neke značajne promene. Ovo može da se odnosi i na romansu koju imate, a koja bi mogla da se popne na viši nivo.

Takođe, ako ste u poslednje vreme bili preopterećeni i sve doživljavali isuviše ozbiljno, više neće biti toga - čeka vas nalet kreativnosti i slobode.

JARAC

Ovo je period tokom kog će polje komunikacije biti u centru pažnje, pa možete da očekujete ozbiljne razgovore, kakve uglavnom izbegavate i koji će možda učiniti da se osetite nelagodno.

S druge strane, ovo bi konačno moglo da rasvetli neke odnose i događaje i omogući vam da privučete više blagoslova i pozitivne energije u život. Vreme je da se opustite i dopustite sebo da uživatu u društvu uže porodice i bliskih prijatelja.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".