Rak

Jedan od najemotivnijih horoskopskih znakova koji yauvek pamti prvu ljubav. NJihova prva ljubav je jaka, duboka i iskrena. Sećanje na nju njima ne izaziva bol i strah već im stvara toplinu i osećaj zadovoljstva. Račice često pobegnu u dubinu svoje duše gde tumaraju kriz hodnike svoje prve ljubavi.

Ribe

One su senzualne i duboko intuitivne takođe pamte svoju prvu ljubav. Ta ljubav je u njima probudila najlepse osećaje , dodire i dalje pamte kao prve poljubce. Ribe tokom života često svaku narednu ljubav upoređuju sa tom prvom ljubavi.

Bikovi 

Takođe su duboko emotivna bića. LJubav i sećanje na prvu ljubav potpuno drugačije “čuvaju” od Raka i Ribe. Senzualne i veoma zavodljive, žene Bikovi svoju prvu ljubav pamte kao prvog muškarca u svom životu sa kojim su poželele decu, dom i porodicu. Kada se vrate u te trenutke gotovo da mogu da osete miris svojih prvih kolača koje su spremile za svog muškarca i do najsitnijeg detalja sećaju se kako su zamišljale tada svoj dom, koje cveće bi posadile i na koga bi njihova deca ličila.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".