NJu su, kako je napisala u svom postu, napala dvojica maskiranih muškaraca, prskali su je suzavcem, oborili je na zemlju i udarali pendrekom. Celi slučaj je prijavljen i za napadačima se traga.

LJuba Perućica, koji nije bio upućen da se njegovoj drugarici i koleginici dogodio incident,  rekao je da osuđuje svaki napad na žene.

- Ja sam tek sad čuo za tu vest. Nisam znao do ovog trenutka, jer sam na odmoru. Pre svega, prestrašno mi je bilo kakvo nasilje u 21. veku, a najoštrije osuđujem nasilje prema ženama. Način na koji su napali Marinu je krajnje kukavički i sraman, pogotovo za dva muškarca. Nadam se da će nadležne službe brzo pronaći napadače i da će ih procesuirati kako dolikuje - rekao je šokirani Perućica za Kurir.

Podsetimo, nakon napada naša ekipa kontaktirala je prebijenu pevačicu, koja je na naše pitanje da li je moguće da je u pitanju osveta ljubomorne žene zbog njenog bivšeg partnera, odgovorila je sledeće:

- Sve je moguće. Ne bih sad ništa ni da tvrdim, niti da iznosim. Ovo je neki vid ljubomore, zastrašivanja i pretnje. Nikome ništa nažao nisam učinila, niti sam dužna, niti mi neko nešto duguje. Bilo je do sada pretnji, postoji osoba koja je psihički bolesna ili poremećena i ozlojađena. Ona preti masi devojaka i žena ovde u Vrnjačkoj Banji, verovatno da i tu ima nešto - rekla je potrešena Marina.

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".