Mlada pevačica Anastasija Ražnatović, ćerka Svetlane Ražnatović, nedavno je raskinula petogodišnju vezu s biznismenom Đorđem Kuljićem, s kojim je prošle godine započela zajednički život.

Ona je juče, tokom gostovanja u emisiji "Amidži šou" istakla da trenutno nije zaljubljena i da ne razmišlja o ljubavnom životu zbog brojnih poslovnih obaveza koje su pred njom, ali je priznala da nikad ne zna šta može da se dogodi.

Foto: ATA images

 

 

Kako danas javljaju domaći mediji, Anastasija je tokom emisije pristala na igru "ili-ili", u kojoj je otkrila koji su joj poznati muškarci s javne scene simpatičniji jedni od drugih, a tom prilikom je otkrila da misli sve najlepše o košarkašu Atlanta Hoksa Bogdanu Bogdanoviću. Naime, kada ju je Ognjen Amidžić pitao da bira između glumca Miloša Bikovića i slavnog sportiste, ona je odgovorila u korist Bogdanovića.

- Sjajan je dečko, poznajemo se, tako da Bogdan. Nikad se ne zna - priznala je Anastasija kroz smeh.

Pevačica, koja je već godinama na muzičkoj sceni, najavila je da će uskoro početi i s nastupima, prvima u njenoj karijeri.

- Prvi nastup je 12. marta u Parizu, u mom omiljenom gradu, konačno. Želja mi je bila da imam svoj repertoar, sad imam osam svojih pesama i krećemo -ponosno je najavila Anastasija.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".