Млада певачица Анастасија Ражнатовић, ћерка Светлане Ражнатовић, недавно је раскинула петогодишњу везу с бизнисменом Ђорђем Куљићем, с којим је прошле године започела заједнички живот.

Она је јуче, током гостовања у емисији "Амиџи шоу" истакла да тренутно није заљубљена и да не размишља о љубавном животу због бројних пословних обавеза које су пред њом, али је признала да никад не зна шта може да се догоди.

Фото: АТА имагес

 

 

Како данас јављају домаћи медији, Анастасија је током емисије пристала на игру "или-или", у којој је открила који су јој познати мушкарци с јавне сцене симпатичнији једни од других, а том приликом је открила да мисли све најлепше о кошаркашу Атланта Хокса Богдану Богдановићу. Наиме, када ју је Огњен Амиџић питао да бира између глумца Милоша Биковића и славног спортисте, она је одговорила у корист Богдановића.

- Сјајан је дечко, познајемо се, тако да Богдан. Никад се не зна - признала је Анастасија кроз смех.

Певачица, која је већ годинама на музичкој сцени, најавила је да ће ускоро почети и с наступима, првима у њеној каријери.

- Први наступ је 12. марта у Паризу, у мом омиљеном граду, коначно. Жеља ми је била да имам свој репертоар, сад имам осам својих песама и крећемо -поносно је најавила Анастасија.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".