Ovan

Muškarac rođen u ovom vatrenom znaku bira uspešnu i samosvesnu ženu.

NJega privlači nezavisna i samostalna žena koja voli avanture i raspoložena je za razne izazove u krevetu.

Bik

Idealna saputnica muškarca Bika je žena koja koja voli luksuz. Ona je jedna od onih žena koje ulaze u prostoriju isijavajući senzualnost i erotičnost.

Nema mnogo ženskih prijatelja i biće veoma predana i pomalo podređena svom muškarcu.

Foto: Profimedia

 

Blizanci

Žena koju Blizanci biraju je veoma pametna, čak i briljantna.

Ona je izvanredan govornik i verovatno doktor ili profesor na fakultetu. Vole da porovode vreme sa njom, jer ona ne samo da može da ga prati, već ga intelektualno i prevazilazi.

Rak

Ona je njegov terapeut, žena koja se ponaša poput mame i negovateljice.

Kada su zajedno, on provodi pola vremena žaleći se, kukajući i plačući u njenom krilu. .

Lav

Tip žene koja može da osvoji Lava je dama na poziciji koja može da mu pomogne u karijeri.

Oseća se kao da ga zaista razume dok mu stalno daje komplimente. Ona je veoma dobra u krevetu, spremna na iznenađenja i na pohvale koje će nahraniti njegov ego i staviti ga u centar pažnje.

Foto: Depozitfoto

 

Devica

Tip žene koju muškarac Devica priželjkuje mora biti savršen, po njegovim standardima, jer su Device sklone perfekcionizmu. Izgledaće sjajno, biće pametna i učiniće da se muškarac Devica oseća željeno i da mu se dive.

Vaga

Muškarac Vaga prželjkuje ženu koja ima stila i koja je šarmantna.

Da bi osvojila Vagu, žena mora da voli duhovnost. 

Škorpija

Žena muškarca rođenog u znaku Škorpije je dominantna, žena koja se ne plaši njegovih apetita u krevetu i ne okleva da ispuni njegove najskrivenije želje.

Strelac

Muškarac Strelac odiše optimizmom i radošću i uvek gleda svetlu stranu stvari. Kao večno dete, ne brine puno o svom izgledu i neće mu smetati ako njegov partner radi isto. On nema ni delić ljubomore ili posesivnosti i vrednuje pre svega slobodu i poverenje.

Foto: Depozitfoto

 

Jarac

Majstor kada je u pitanju poslovna karijera, Jarac je inteligentan, uspešan i uporan u svojim planovima. Iako iznenađujuće emotivan, on ima poteškoća da izrazi svoje osećaje. Jarac će izbjeći ženu koja deli njegove ambicije, strahujući da bi to ugrozilo njegovu vladajuću poziciju.

Vodolija

Žena koju oni priželjkuju je pametna, neobična i kreativna. Ova žena će naterati muškarca Vodoliju da joj se prepusti. Biće veoma emocionalna i smirena.

Ribe

NJegova idealna partnerka je samouverena i sebična, pa će muškarac rođen u znaku Ribe morati da joj posveti veliki deo svog vremena.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".