Zbog pandemijske situacije je dejtovanje dosta otežano i može biti veoma neprijatno iskustvo.

Međutim, obično ne očekujemo da prođu tako loše kao što je ovaj sastanak doživela voditeljka iz Dalasa.

Mejson, koja više voli da se naziva samo njenim imenom, podelila je svoje alarmantno iskustvo na TikToku, koji je od tada postao viralan sa preko 5 miliona pregleda.

U ovom TikToku ona objašnjava da je prvi sastanak planirala za petak uveče. Nakon što je čekala trideset minuta, shvatila je da je "ispaljena".

Mejson objašnjava da ju je muškarac nakon što je otišla nazvao dva sata kasnije da joj objasni da mu je otac u bolnici. Nakon toga ju je pozvao i objasnio da mu otac uopšte nije u bolnici i da ju je lagao.

Zatim joj je muškarac ostavio nekoliko glasovnih poruka koje prikazuje na ovom video snimku. U prvoj glasovnoj poruci, muškarac se žali pošto ništa nije čuo od nje otprilike sat vremena i da je do sada očekivao povratni poziv, i da to  „nije u redu“. Objašnjava da je bio neverovatno "pošten" i osećao se kao da to zaslužuje povratni poziv.

Mnogi su podržavali Mejson, objašnjavajući da je muškarac u govornoj pošti definitivno manipuliše.

Međutim, iako je prva glasovna poruka bila dosadna, ostale koje su sledile postaju veoma kritične kad muškarac počinje da se "ozbiljno ljuti" na voditeljku.  Zahteva da ne kači snimke na TikTok i preti sudskim postupkom protiv nje.