Због пандемијске ситуације је дејтовање доста отежано и може бити веома непријатно искуство.

Међутим, обично не очекујемо да прођу тако лоше као што је овај састанак доживела водитељка из Даласа.

Мејсон, која више воли да се назива само њеним именом, поделила је своје алармантно искуство на ТикТоку, који је од тада постао виралан са преко 5 милиона прегледа.

У овом ТикТоку она објашњава да је први састанак планирала за петак увече. Након што је чекала тридесет минута, схватила је да је "испаљена".

Мејсон објашњава да ју је мушкарац након што је отишла назвао два сата касније да јој објасни да му је отац у болници. Након тога ју је позвао и објаснио да му отац уопште није у болници и да ју је лагао.

Затим јој је мушкарац оставио неколико гласовних порука које приказује на овом видео снимку. У првој гласовној поруци, мушкарац се жали пошто ништа није чуо од ње отприлике сат времена и да је до сада очекивао повратни позив, и да то  „није у реду“. Објашњава да је био невероватно "поштен" и осећао се као да то заслужује повратни позив.

Многи су подржавали Мејсон, објашњавајући да је мушкарац у говорној пошти дефинитивно манипулише.

Међутим, иако је прва гласовна порука била досадна, остале које су следиле постају веома критичне кад мушкарац почиње да се "озбиљно љути" на водитељку.  Захтева да не качи снимке на ТикТок и прети судским поступком против ње.